top of page

RELLEU COOPERATIU

repensant i reestructurant els projectes econòmics en clau cooperativa

relleucooperatiu-cerclegr.png

Des dels Ateneus Cooperatius i els seus cercles, compartim l’objectiu de promoure la continuïtat d’empreses properes al tancament i ho fem a partir de l’acompanyament a projectes col·lectius i facilitant totes les eines perquè el relleu pugui fer-se a través de cooperatives de treball associat.

Bona part de les persones reemprenedores que es dirigeixen als serveis de Reempresa desconeixen les potencialitats de l’opció cooperativa, de la mateixa manera que les persones o empreses cedents tendeixen a desestimar que sigui la pròpia plantilla qui assumeixi el relleu de l’empresa, desconeixent que aquesta opció pot esdevenir la menys traumàtica i més exitosa pel procés de relleu.

És en aquest sentit que us presentem un itinerari de suport als serveis de Reempresa amb l’objectiu d’assegurar l’èxit dels casos de relleu empresarial col·lectiu, facilitant la cooperació entre equips tècnics i aportant els coneixe- ments i recursos dels que disposem al Cercle Garrotxa Ripollès.

Tot seguit us expliquem l'itinerari, preparades?

relleucooperatiu-cerclegr1.png

1

relleucooperatiu-cerclegr2.png

2

relleucooperatiu-cerclegr3.png

3

relleucooperatiu-cerclegr4.png

4

Per a més informació i assessories Contacteu-nos! 

relleucooperatiu-cerclegr5.png
relleucooperatiu-cerclegr6.png

5

6

7

Activitats i formacions en relació al Relleu Cooperatiu:
relleu-cooperatiu-v2.jpg

La Covid-19 ens ha posat en una situació on l’incertesa i els dubtes en les nostres activitats econòmiques estan a l'ordre del dia. Setmanes en les que molts projectes heu repensat les línies de negoci i us heu plantejat tenir una visió més estratègica, alhora que, més cooperativa i responsablement solidària. ​

El Cercle Garrotxa Ripollès juntament amb les dues agències comarcals de promoció econòmica, Dingàmig i l'Agència de Desenvolupament del Ripollès, volem acompanyar-vos en aquesta situació i posar sobre la taula diverses accions i opcions. Per això, proposem un webinar dirigit a comerciants, empresàries, emprenedores i prescriptores que es troben en un moment de reflexió i reestructuració dels seus projectes.

Re-Activem l'economia local, cooperativa i solidària!

Programa:

"Punts clau per replantejar-te les línies de negoci en temps de crisi" a càrrec de Resilience Earth.

"Re-empresa com a opció més cooperativa" a càrrec de Autoocupació.

"Com ens proveïm de consum responsable?" a càrrec d'Opcions.

bottom of page