top of page

LLAVORS PER LA TRANSFORMACIÓ ECOSOCIAL

El Cercle Garrotxa Ripollès hem realitzat un informe del sector primari de la Garrotxa i el Ripollès compromès amb l'Agroecologia i l'Economia Social i Solidària.

Captura de pantalla 2020-03-30 a les 20.

Llavors per la transformació ecosocial és un informe que analitza, des de la perspectiva de l’Agroecologia i l’Economia Social i Solidària, la situació de la pagesia de la Garrotxa i el Ripollès compromesa amb l’Agroecologia i l’Economia Social i Solidària.

 

L’objectiu de la recerca que ha donat lloc a l’informe ha estat identificar els reptes i les potencialitats de les iniciatives que impulsa el tipus de pagesia al que s’ha fet esment. Es considera que aquest és un primer pas previ i necessari per desenvolupar futures línies de treball orientades a superar els reptes identificats; futures línies de treball orientades a garantir la viabilitat de les iniciatives que impulsa la pagesia compromesa amb l’Agroecologia i l’Economia Social i Solidària. 

Gràcies a les persones que impulsen les iniciatives entrevistades, i a tota la resta, per ser la llavor del canvi que necessitem, i que ja està en marxa.

 

Garrotxa i Ripollès, febrer 2020.

Edita: Cercle Garrotxa Ripollès

 

Coordina: Arran de terra SCCL

 

Autoria: Ariadna Pomar, Ricard Villanueva, Guillem Tendero, Guillem Coromina i Gonzalo Gamboa.

 

Maquetació: Resilience Earth SCCL

 

Il·lustracions: Rita Masó Sabrià

CC: Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional

bottom of page